Beveiliging op maat?

Neem contact
met ons op

Huisbeveiliging voor bedrijven

Beveiliging van bedrijfspanden

Adequate beveiliging voor bedrijven

Als ondernemer weet u hoe groot de schade door inbraak en diefstal kan zijn. Materiële schade, maar ook gevolgschade. Wat zou het voor u betekenen als er vannacht kostbare voorraad, inventaris, computersystemen of andere apparatuur werd ontvreemd? Investeer in adequate beveiliging van uw pand en laat uw bedrijf met een gerust hart achter!

Van kantoor tot magazijn

Van de Fliert Inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden. Van winkels en kantoren tot magazijnen en productieruimten. De beveiliging van uw bedrijf begint altijd met een inventarisatie van de risico’s. U kunt dat aan onze experts Jan Evert en Frans toevertrouwen. We brengen de inboedelwaarde in beeld en beoordelen het risico van diefstal. Daarbij houden we rekening met de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. Het is niet altijd mogelijk en nodig om uw bedrijf hermetisch af te sluiten. U kunt binnen uw bedrijf bijvoorbeeld zones creëren die extra beveiligd zijn. In ons beveiligingsplan doen we een voorstel voor technische en organisatorische maatregelen.

Moderne beveiliging

We passen uiteenlopende oplossingen toe voor het beveiligen van bedrijfspanden. Van toegangscontrole en inbraaksignalering tot aangepast hang- en sluitwerk en camerasystemen. Daarbij maken we gebruik van moderne technologieën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs voor een preventieadvies.

Wilt u uw bedrijf beter beveiligen? Neem contact op voor een vrijblijvend preventieadvies!

Informatie aanvragen>>