Beveiliging op maat?

Neem contact
met ons op

Beveiligingsspecialisten

Beveiligingsspecialisten

De aanpak van een beveiligingsspecialist

Het beveiligen van woningen en bedrijfspanden is een specialisme. Een specialisme dat verder gaat dan alleen het monteren van camera’s of een alarmsysteem. Als beveiligingsspecialisten beginnen wij altijd met het inventariseren van de risico’s en het opstellen van een beveiligingsplan. Voor een groot bedrijfspand is de inbraakbeveiliging vanzelfsprekend complexer dan voor een woning. Op basis van dit plan adviseren we beveiligingsoplossingen. Van hang- en sluitwerk of alarmsysteem tot traliewerk en beveiligingscamera’s. Onze eigen monteurs dragen vervolgens zorg voor de realisatie.

We blijven leren na 145 jaar…

Als beveiligingsspecialisten hebben we veel kennis en ervaring in huis. Voor uw beeld: we bestaan 145 jaar en zijn bij Koninklijke beschikking Hofleverancier. Dat betekent vooral dat we een solide en betrouwbare partij zijn. Een familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat. Maar al hebben we veel ervaring, we blijven investeren in kennis. Zo volgen onze medewerkers voortdurend cursussen om op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en normen.

Benut onze kennis!

Als u uw huis of bedrijfspand gedegen wilt beveiligen tegen inbraak, denken we graag met u mee. Zo komen we vrijblijvend langs voor een preventieadvies. Dat levert u veel kennis en ideeën op. Het begin van adequate inbraakbeveiliging.

Neem contact op en nodig beveiligingsspecialisten Gert of Jan Evert uit!

Informatie aanvragen >>