Camerasystemen

Camerasystemen

Beveiligingscamera’s voor huis en bedrijf

Wilt u een veilige woon- of werkomgeving creëren? Wilt u zicht houden op bezoekers, medewerkers, belangrijke locaties of waardevolle spullen? Kies dan voor een hoogwaardig camerasysteem. Een systeem met beveiligingscamera’s die dag en nacht scherpe beelden opleveren. Binnen én buiten. Bewakingscamera’s die betrouwbaar functioneren.

Breed aanbod

Bij van de Fliert vinden wij het erg belangrijk om u een oplossing aan te bieden die het beste bij u past. Daarom bieden wij van zeer veel merken een camera systeem aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Dahua, Abus, Hikvision, Bosch, Panasonic, Sony en Samsung. Onze monteurs en adviseurs kunnen u bij elk merk de beste service bieden en u hiermee volledig van dienst zijn.

Compleet camerasysteem

Bij Van de Fliert Inbraakbeveiliging hebben we veel ervaring met het installeren van camerasystemen. Als geen ander weten we hoe groot de verschillen in kwaliteit zijn. Wij hebben beveiligingscamera’s voor u geselecteerd met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Uiteraard realiseren we een compleet camerasysteem. Zo monteren we op strategische locaties draadloze bewakingscamera’s. Deze camera’s zijn aangesloten op een harddisk die de beelden opslaat. Na een incident kunt u de beelden terugkijken. Bovendien kunnen we het camerasysteem ontsluiten via internet. U kunt de beelden dan vanaf elke locatie bekijken, bijvoorbeeld op uw iPad of smartphone.

Eén, vier of meer beveiligingscamera’s

U kunt zoveel camera’s aanbrengen in of om uw pand als u wilt. In de praktijk passen we vaak camerasystemen toe met vier camera’s en één of meerdere beeldschermen. Ook hiervoor geldt: begin niet met de techniek, maar met een goed beveiligingsplan. Wij helpen u daar graag bij!

Aansluitingsmogelijkheden

Cameras kunnen op diverse manieren worden aangesloten. De gemakkelijste maar minder betrouwbare manier is via wifi. De camera maakt draadloos verbinding en verstuurd het signaal via wifi naar de recorder. Betere opties zijn via UTP of COAX. Deze opties versturen het signaal via de kabel naar de recorder en zijn hierdoor vrijwel niet te verstoren. Bij diverse cameras van ons kan de stroomtoevoer ook via de UTP of COAX kabel worden gedaan waardoor er maar een draadje getrokken hoeft te worden.

Nodig Gert of Jan Evert uit voor een gratis preventieadvies en bekijk de mogelijkheden van een camerasysteem of onze andere beveiligingsproducten.

Informatie aanvragen >>

 

 cams