Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag

U vindt in onze showroom een groot assortiment deurbeslag. Dit beslag voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. We leveren beslag voor binnen- en buitendeuren in alle kleuren en stijlen, van merken als GPF, Mariani, Mandelli, Van Leeuwen, Wallebroek, Piet Boon, Formani en Intersteel. Dit alles is te verkrijgen in RVS, messing, titanium, chroom en matchroom.

Binnendeurbeslag

De nieuwste trends uit Italië hangen in onze showroom! De Italianen staan bekend om design en stijl. Of u nu op zoek bent naar deurbeslag in jaren '30 stijl, modern, landelijk, design of zakelijk, wij hebben het. De nieuwste modellen zijn krukken met vierkante rozetten en krukken die in RVS matgeborsteld geleverd worden. De laatste tijd neem de vraag naar glans-chroom of roestvrijstaal gepolijst beslag toe. Het is mooi om het binnendeurbeslag te combineren met het buitendeurbeslag zodat de vorm en kleur hetzelfde blijft. Zo creert u een geheel. Dit geeft uw woning of bedrijfspand een goede uitstraling.

Buitendeurbeslag

Buitendeurbeslag is leverbaar in diverse modellen en materialen, dit voldoet allemaal aan het skg*** keurmerk. In onze showroom hebben we een ruime keus roestvrijstaal, messing, brons en titanium deurbeslag met ronde of vierkante rozet. De modellen op langschild zijn bijpassend met het binnendeurbeslag. Voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen kan dit design deurbeslag gebruikt worden. Wilt u 100% goed beveiligde buitendeuren dan is deurbeslag met kerntrekbeveiliging een goede oplossing, dit heeft als voordeel dat een inbreker niet de cilinder kan breken of eruit trekken. Kom naar onze showroom of bel voor een afspraak!

Informatie aanvragen >>