Glas en folie

Glas en Folie

Geen last van inbraak door glas met inbraakwerende glas

Maak het de inbreker moeilijk door inbraakwerende glas toe te passen. Van de Fliert inbraakbeveiliging levert en monteert inbraakwerend glas. Dit is isolatieglas met een transparante inbraakwerende folie. Soortgelijke folie wordt ook gebruikt voor voorruiten van autos. Als inbrekers op dit glas slaan, ontstaat er een ster, maar de folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft en niet los gaat.

Inbraakwerend glas

Van de Fliert heeft bij diverse projecten  het standaard isolatieglas (dubbel glas) vervangen door inbraakwerend isolatieglas. Onze servicebussen zijn volledig uitgerust om het vervangen van glas en glaslatten snel en vakkundig uit te voeren. Het isolatieglas wordt met een lijmkit gemonteerd, dit zorgt ervoor dat het nog lastiger is om het glas uit de sponning te nemen.

Inbraakwerende glasfolie

Het is ook mogelijk om inbraakwerend glasfolie te plakken op bestaande ramen. Bij inslaan van de ruit zorgt de folie ervoor dat de scherven bij elkaar blijven en dat de opening in het glas niet groter wordt. Zowel inbraakwerend glas als inbraakwerende glasfolie heeft als voordeel dat het een isolerende werking heeft en het beschermt personen bij doorvallen. 

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Jan Evert of Gert!

Informatie aanvragen >>