Beveiliging op maat?

Neem contact
met ons op

Huisbeveiliging voor elke woning

Huisbeveiliging voor uw woning

Beveilig uw huis voldoende!

Als u ooit een inbraak in uw huis hebt meegemaakt, weet u hoe ingrijpend dat is. Alleen al het idee dat er vreemden in uw woning zijn geweest! Nog los van de schade door diefstal. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om uw woning goed te beveiligen. Huisbeveiliging waarmee u het zelfs de fanatieke inbreker heel moeilijk maakt.

Elke woning andere beveiliging

Van de Fliert Inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in de beveiliging van woningen tegen inbraak. Van mechanische huisbeveiliging (zoals hang- en sluitwerk) tot elektronische huisbeveiliging (alarmsystemen). Al jarenlang beveiligen wij woningen conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En toch beginnen we elke keer opnieuw met een preventieadvies. Elke woning is anders. De bereikbaarheid van ramen en deuren verschilt. Maar ook de veiligheidsbeleving van de bewoners én de omgevingsrisico’s zijn altijd anders.

Nieuw voor de particulieren sector. De ABUS Smartvest dit systeem is ideaal voor de particulieren markt. Lees hier meer.

Advies bij u thuis

Zullen we eerst bij u langskomen voor een preventieadvies? Huisbeveiliging vraagt namelijk om maatwerk. Bovendien wilt u eerst meer weten over de beveiligingsmogelijkheden én de bijbehorende kosten. Als u Gert of Jan Evert uitnodigt, weet u al heel snel véél meer. Uiteraard komen we vrijblijvend bij u langs.

Maak meteen een afspraak en oriënteer u op beveiligingsmogelijkheden voor úw huis!

Informatie aanvragen >>