Toegangscontrole Entr

 

Onlangs is de Nemef ENTR geïntroduceerd bij Van de Fliert. Dit toegangscontrolesysteem is een bijzonder gebruiksvriendelijk elektronische motorcilinder die u eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur kunt monteren. Door de bestaande cilinder in de deur te vervangen, kunt u in vervolg de deur openen met een afstandsbediening of een smartphone app. Uiteraard is het met dit systeem ook nog steeds mogelijk om de deur met een sleutel te openen. 

Het gemak van de Nemef ENTR toegangscontrole

Ervaar het gemak van toegang zonder sleutel en open de deur voortaan met uw smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerafdruk. Met het toegangscontrolesysteem van Nemef is zelfs mogelijk om online berichten te ontvangen over wie wanneer is binnengegaan.

 

Flexibliteit gewaarborgd met de Nemef ENTR toegangscontrole

Met het toegangscontrolesysteem van Nemef is het ook mogelijk om op individueel niveau de toegang tot de woning te regelen. Het is nooit zo eenvoudig geweest om bijvoorbeeld mantelzorg permanent toegang te geven tot de woning. U bepaalt dus zelf wie wanneer naar binnen mag. Nemef ENTR is ook te integreren in een beheersysteem. Naast dat dit toegangscontrolesysteem uitermate geschikt is voor woningen is het bij uitstek ook geschikt voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Meer weten over Nemef ENTR? Jan Evert of Gert komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

Informatie aanvragen >>