Toegangscontrole Flexeria

 

Nieuw bij van de Fliert is de Flexeria toegangscontrole:

Flexeria biedt een compleet en flexibel toegangssysteem, bedienbaar met de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Voor iedereen die dit niet wil of kan is gebruik van de gewone sleutel mogelijk. Tot het totaalconcept van de hardware behoren een motorcilinder, een oplegslot, een kettingdeuropener, een deurcontroller en een communicatie module. Het systeem past op praktisch iedere deur en is snel en eenvoudig te installeren. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar. Door het eenvoudige en betrouwbare sleutelbeheer is Flexeria uitermate geschikt voor toepassing in de thuiszorg bijvoorbeeld als zorgslot, bewaking en alarmopvolging, scholen, recreatie, distributie, woningbouw, studentenwoningen, detailhandel en de particuliere markt.

 

De Flexeria producten kunnen worden geopend op basis van Bluetooth Low Energy (BLE) en worden beheerd op het Flexeria beheerplatform, bereikbaar via een standaard internetbrowser. Hierdoor kan op afstand toegang worden verleend en/of geweigerd. Standaard werken de Flexeria producten samen met moderne smartphones welke voorzien zijn van een geschikte Android of iOS versie.

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Naast de inmiddels bekende onderscheidende functionaliteiten is Flexeria door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG-IKOB, bevestigd in kwaliteit en inbraakwerende eigenschappen

Meer weten over Flexeria? Jan Evert of Gert komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

 

Informatie aanvragen >>