Skip to main content

Inbraakwerend glas

Geen last van inbraak met inbraakwerend glas

Maak het de inbreker moeilijk door inbraakwerend glas toe te passen. Van de Fliert inbraakbeveiliging levert en monteert inbraakwerend glas. Dit is isolatieglas met een transparant, inbraakwerend folie. Soortgelijk folie wordt ook gebruikt voor voorruiten van auto’s. Als inbrekers op dit glas slaan, ontstaat er een ster, maar het folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft en niet los gaat.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Inbraakwerend glas

Van de Fliert heeft bij diverse projecten het standaard isolatieglas (dubbel glas) vervangen door inbraakwerend isolatieglas. Onze servicebussen zijn volledig uitgerust om het vervangen van glas en glaslatten snel en vakkundig uit te voeren. Het isolatieglas wordt met een lijmkit gemonteerd, dit zorgt ervoor dat het nog lastiger is om het glas uit de sponning te nemen.

Inbraakwerend glasfolie

Het is ook mogelijk om inbraakwerend glasfolie te plakken op bestaande ramen. Bij inslaan van de ruit zorgt het folie ervoor dat de scherven bij elkaar blijven en dat de opening in het glas niet groter wordt. Zowel inbraakwerend glas als inbraakwerend glasfolie heeft als voordeel dat het een isolerende werking heeft en het beschermt personen bij doorvallen.

Bent u benieuwd waar de zwakke schakels in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zich bevinden. Vraag nu een GRATIS veiligheidscan aan.
Bel: 0342 201 633 of vul het contactformulier in en wij bellen u terug.