Skip to main content

Voordeur renoveren

Veilige, mooie en duurzame renovatieoplossingen voor alle voordeuren

vdf-inbraakbeveiliging Nieuwe deur Bloemendaal nieuw
DUURZAME RENOVATIEOPLOSSINGEN VOOR VOORDEUREN

Voordeurrenovatie

Een voordeur heeft meerdere belangrijke functies. Allereerst is een goed afsluitende voordeur belangrijk om ongenode gasten buiten te houden. Een voordeur houdt daarnaast kou en tocht buiten. Hoe beter een voordeur afsluit, hoe minder tocht er binnenkomt. Via voordeuren en brievenbussen gaat vaak een hoop kou verloren. Vooral bij mooie, authentieke voordeuren is dit regelmatig het geval. Het is daarom verstandig om te overwegen om een verouderde voordeur te laten renoveren. Zo bespaart u energie, is de voordeur extra veilig tegen inbrekers én blijft de voordeur zijn authentieke uiterlijk behouden. Uiteraard vergeten wij de brievenbus niet. Via brievenbussen komt veel tocht binnen, wij bieden brievenbussen met climate comfort. Deze brievenbussen weren tocht en klappen niet hard dicht: een aanwinst voor iedere voordeur

EEN VEILIGE VOORDEUR BINNEN EEN DAG

Voordeurrenovatie bij schade

Veel oude woningen en panden zijn voorzien van prachtige hardhouten voordeuren. De voordeur maakt op zijn eigen manier een belangrijk statement voor een huis of bedrijfspand. Een nieuwe, moderne voordeur is niet altijd passend bij een charmante, oude woning. Wanneer er schade ontstaat aan een oude voordeur, bijvoorbeeld door ouderdom of na een inbraak, is het verstandig om de voordeur te laten repareren en renoveren. Van de Fliert is gespecialiseerd in het renoveren van alle typen voordeuren. Onze professioneel opgeleide monteurs werken alleen met de beste materialen. Zij renoveren en repareren een voordeur binnen een dag, waarbij zij zeer netjes en precies te werk gaan. Wij werken alleen met A-merken. Naast dat we schade herstellen, zorgen we er ook voor dat we sloten en sluitwerk installeren dat is voorzien van een Politiekeurmerk. Daarnaast renoveren we voordeuren tot in detail. Zo zorgen we er onder andere voor dat oude deur- en raamrubbers worden vervangen voor nieuwe, goed afsluitende exemplaren.

vdf-inbraakbeveiliging puntsslot bilthoven overzicht
VEILIG DEURBESLAG MET AUTHENTIEK UITERLIJK

Voorzien van een Politiekeurmerk

Van de Fliert biedt uiterst veilige oplossingen voor deurbeslag. Volledig afgestemd op de stijl en het uiterlijk van vrijwel ieder type voordeur. De sloten van een voordeur moeten goed functioneren en ook veilig zijn. Om die redenen verwerken wij alleen de beste sloten en ander deurbeslag in uw voordeur. Het uiterlijk van de voordeur blijft zoals hij was, alleen de veiligheid is een stuk groter. Wij werken onder andere met kerntrekrozetten van zeer hoge kwaliteit, die we in dezelfde kleur als de rest van het authentieke deurbeslag uitvoeren. Daarnaast verwerken we SKG*** driepuntsloten die deuren met een afwijking van 7mm recht in de sponning trekken, bij de renovatie van een voordeur. Deze driepuntsloten monteren onze professionele monteurs rechtstreeks in de voordeur. Al onze sloten zijn voorzien van het SKG-keurmerk. Na het renoveren van uw voordeur, garanderen wij het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

REPAREREN EN RENOVEREN VAN VOORDEUREN

Professionele montage, A-merken en gratis veiligheidsscan

Overweegt u al langere tijd om uw voordeur te renoveren? Neem in dat geval contact met ons op. We plannen graag een afspraak om de deur te bekijken. Na afloop van de gratis veiligheidsscan stellen wij een nauwkeurige offerte op. In veel gevallen is niet alleen de
voordeur toe aan een opknapbeurt, regelmatig zijn ook de rubbers, tochtstrippen en sluitingen van ramen aan vervanging toe. Indien gewenst nemen we ook de renovatie van ramen op in een offerte.

Na akkoord op de offerte, plannen wij de voordeurrenovatie in. In de meeste gevallen is het mogelijk om de voordeur nauwkeurig te renoveren, zonder afbreuk te doen aan het authentieke uiterlijk van de deur. In enkele gevallen is het verstandiger om voor een nieuwe voordeur te kiezen. Uiteraard verzorgen wij ook prachtige, nieuwe voordeuren die passen bij verschillende typen woningen. Vaak renoveren we een voordeur binnen één dag. Dat vinden wij belangrijk, zodat de voordeur in de avond weer veilig afgesloten wordt. Onze monteurs werken zeer netjes, met professionele apparatuur. Wanneer wij een voordeur renoveren of repareren, leveren wij deze schilder-klaar op. Onze professionele freesapparatuur is voorzien van afzuiging. Wij beperken elke vorm van rommel en leveren schoon op. Dat is nog niet alles: we garanderen dat de gerenoveerde of gerepareerde voordeur is voorzien van een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voordeur? Maak een afspraak voor een gratis veiligheidsscan.

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak