Skip to main content

Ring deurbel

Weet wie er voor de deur staat met de Ring deurbel

Met de slimme Ring video deurbel kunt u altijd op uw smartphone zien wie er voor de deur staat. Ook wanneer u zelf niet thuis bent. Of u nu in een villa, een appartement of een rijtjeshuis woont, er is voor iedere deur een geschikte variant.

Van de Fliert Inbraakbeveiliging is specialist in beveiligingsoplossingen voor woningen. We helpen u graag bij alle maatregelen die nodig zijn om inbrekers buiten de deur te houden. We leveren en monteren dan ook graag de Ring video deurbel bij uw voordeur. Benieuwd naar welke maatregelen u nog meer kunt treffen? Lees hier verder.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Een Ring deurbel; hoe werkt het?

Met de slimme Ring deurbel beveiligt u uw huis. Afhankelijk van welke variant u kiest, houdt u met de Ring deurbel en beveiligingscamera’s elke hoek rondom uw huis in de gaten. De deurbel is er voor ieder huis, hoe u ook woont.

Met de Ring video deurbel heeft u altijd zicht op wat er voor uw voordeur gebeurt. De deurbel heeft, net als een standaard deurbel, stroom of batterijen nodig om dit te bewerkstelligen. De Ring deurbellen zijn verkrijgbaar met bedrading of op batterijen.

De Ring deurbel werkt als volgt:

  1. De deurbel detecteert een beweging
  2. U ontvangt een melding op uw telefoon, tablet of pc
  3. U kunt degene voor de deur zien, horen en spreken. Realtime, waar u ook bent.

De installatie van de Ring deurbel

De monteurs van Van de Fliert Inbraakbeveiliging komen de Ring deurbel graag voor u installeren. De installatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld via de bestaande deurbel bedrading.
De applicatie voor de Ring video deurbel kan op meerdere telefoons / devices worden geïnstalleerd en gebruikt.

inbraakbeveiliging-camera

De Ring deurbel in combinatie met andere systemen

Wanneer u de Ring deurbel wilt gebruiken in combinatie met een camerasysteem, dan koppelen we de deurbel op de recorder zodat de beelden worden opgenomen. Deze kunnen vervolgens eenvoudig teruggekeken worden.

Van de Fliert Inbraakbeveiliging levert daarnaast ook intercom systemen, waarmee deuren, hekwerken en / of toegangspoorten automatisch geopend kunnen worden.

Wilt u een Ring deurbel aanschaffen en laten installeren?
Neem dan contact met ons op.