Skip to main content

CAMERASYSTEMEN

Meer zicht, minder inbraken

Meerdere oogjes in het zeil houden

Of u een camerasysteem nu zakelijk of privé wilt instellen, met een goed systeem zijn al uw eigendommen beschermd tegen ongewenst gebruik of inbraak. Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt complete en hoogwaardige camerasystemen aan die dag en nacht bescherming bieden. Verwacht een betrouwbaar systeem dat op ieder moment van de dag kraakheldere beelden opneemt. Niet alleen voor het kopen van het juiste systeem kan Van de Fliert u van dienst zijn, wij helpen ook actief mee met het optimaal monteren en installeren.

Complete oplossingen voor inbraakbeveiliging
24-uurs service na dichte deur of inbraak(poging)
Sinds 1872 een solide en betrouwbare partner
Eigen monteurs voor goede technische afstellingen
OVERAL TER WERELD VERBONDEN ZIJN

De allernieuwste technologie

Het installeren van een camerasysteem is voor ieder huishouden of bedrijf anders. Welk systeem voor u het best functioneert, is afhankelijk van uw wensen. Wij helpen u graag met het vinden van de voor u meest geschikte is apparatuur. Tegenwoordig is het mogelijk om vanaf iedere plek waar internet voorhanden is, in te loggen op uw systeem en live mee te kijken. Natuurlijk worden beelden ook automatisch opgeslagen op een harddisk. Zo ontgaat u helemaal niets en bent u altijd op de hoogte van de gebeurtenissen in en rondom uw woning of bedrijfspand.

STRATEGISCHE PLAATSING

De basis is een gedegen veiligheidsplan

Uw apparatuur kan nog zo modern en duur zijn, als de systemen niet op de juiste plek bevestigd zijn, zijn ze waardeloos en zonde van het geld. Voor het optimaal beveiligen van uw bedrijfspand of woning beginnen wij daarom nooit met de techniek. Wij stemmen de techniek af op uw persoonlijke situatie. Het maken van een beveiligingsplan geldt daarom bij ons altijd als basis. Heeft u behoefte aan een dergelijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden betreft een optimaal camerasysteem voor uw situatie.

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak