Skip to main content

BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Alles voor een optimale beveiliging van bedrijf of woning

Wij beveiligen uw kantoor zodat u onbezorgd kunt werken.

Met een beveiligingssysteem in en rondom uw woning of bedrijfspand kunt u de kans op een inbraak(poging), of erger, verminderen. Beveiligingsmaatregelen treft men niet alleen om diefstal tegen te gaan, maar ook om de kans op bijvoorbeeld fraude of zelfs terrorisme te minimaliseren. Hoe klein u de kans op deze gebeurtenissen ook acht, u loopt altijd een risico als u geen actie onderneemt. En is het kwaad eenmaal geschiedt, dan is de ellende vaak niet meer te overzien. Er zijn vele manieren om uw huis, winkel of bedrijfspand te beveiligen. Van de Fliert inbraakbeveiliging kijkt echter altijd naar uw persoonlijke situatie en geeft op basis hiervan een maatwerkadvies.

Complete oplossingen voor inbraakbeveiliging
24-uurs service na dichte deur of inbraak(poging)
Sinds 1872 een solide en betrouwbare partner
Eigen monteurs voor goede technische afstellingen
DE SCHADE BEPERKEN EN HULPDIENSTEN INSCHAKELEN

Alarmsystemen

Het juiste hang- en sluitwerk vormt een enorme barrière voor ongewenste bezoekers die uw bedrijfspand of woning proberen binnen te dringen. Maar hoe beperkt u de schade als zij toch binnen zijn? Inderdaad, met een alarmsysteem. Deze werken afschrikwekkend en alarmeren hulpdiensten automatisch. Als inbraakbeveiligingsspecialist hebben wij veel huizen en bedrijven mogen voorzien betrouwbare alarmsystemen. Meestal plaatsen wij infrarood sensoren. Voordeel van infrarood zijn de betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij monteren de systemen bedraad of draadloos.. Vooraf maken we een doordacht plan, zodat u er zeker van bent dat alle belangrijke ruimten bewaakt worden door uw alarmsysteem!

Lees verder
VOOR EEN SCHERP ZICHT

Camerasystemen

Een camerasysteem kan zowel voor privé als zakelijke doeleinden dienen. Wat u ook in de gaten wilt houden, de door ons geselecteerde hoogwaardige systemen bieden dag en nacht kraakheldere beelden en functioneren zowel binnen als buiten zeer betrouwbaar. Een goed functionerend camerasysteem is onderdeel van de complete service die wij aanbieden. Want wij bieden niet alleen de systemen aan, we helpen ook actief mee met het optimaal monteren en installeren hiervan. Alles gericht op uw persoonlijke situatie. Wij stellen de camera’s zo in dat beelden op worden geslagen op een harddisk, of via uw telefoon bekeken kunnen worden. Echter, het aanbrengen van een gedegen camerasysteem begint niet met de techniek, maar met een goed plan. Ook hier helpen wij u graag mee.

Lees verder

Gratis veiligheidsscan

Welke oplossing voor u het beste is, zal moeten blijken uit een gratis veiligheidsscan op locatie. Hier komt een advies op maat uit, welke precies past bij uw wensen.
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak