Skip to main content

PROFESSIONELE INSTALLATIES

Voor een optimale werking en veiligheid

GARANDEERT OPTIMALE BEVEILIGING ÉN COMFORT

Sluitsystemen

Een sluitsysteem is een doorslaggevend element om het hoogste niveau van veiligheid, comfort en flexibiliteit in gebouwen te waarborgen. Het vormt een enorme blokkade voor inbrekers. Daarnaast regelt het sluitsysteem wie er toegang heeft tot uw gebouw en specificeert het de toegangsrechten van deze personen. Een goed sluitsysteem neemt u niet bewust waar; het is er gewoon en doet zijn werk. Van de Fliert inbraakbeveiliging begeleidt u bij alle vragen over de beveiliging van uw gebouw. Van het ontwerp en merk van het sluitsysteem tot de juiste toepassing en installatie hiervan.

ZOVEEL MENSEN, ZOVEEL WENSEN

Kluizen

Persoonlijke eigendommen, belangrijke documenten, gevoelige informatie, geld of zelfs goud… Stuk voor stuk waardevolle items die niet ontvreemd mogen worden. Niet in huis, maar ook niet in uw bedrijfspand. Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt tal van kluizen voor verschillende doeleinden. Allemaal voldoen ze aan de strengste normen. Praktisch niet te forceren! Ook met specialistische werkzaamheden zoals het inhuizen, verhuizen of het chemisch verankeren van kluizen hebben onze monteurs veel ervaring. Ze garanderen een optimale veiligheid van uw eigendommen. Neem gerust contact op voor een advies.

VOOR EEN SCHERP ZICHT

Camerasystemen

Een camerasysteem kan zowel voor privé als zakelijke doeleinden dienen. Wat u ook in de gaten wilt houden, de door ons geselecteerde hoogwaardige systemen bieden dag en nacht kraakheldere beelden en functioneren zowel binnen als buiten zeer betrouwbaar. Een goed functionerend camerasysteem is onderdeel van de complete service die wij aanbieden. Want wij bieden niet alleen de systemen aan, we helpen ook actief mee met het optimaal monteren en installeren hiervan. Alles gericht op uw persoonlijke situatie. Wij stellen de camera’s zo in dat beelden op worden geslagen op een harddisk, of via uw telefoon bekeken kunnen worden. Echter, het aanbrengen van een gedegen camerasysteem begint niet met de techniek, maar met een goed plan. Ook hier helpen wij u graag mee.

DE SCHADE BEPERKEN EN HULPDIENSTEN INSCHAKELEN

Alarmsystemen

Het juiste hang- en sluitwerk vormt een enorme barrière voor bezoekers die uw bedrijfspand of woning proberen binnen te dringen. Maar hoe beperkt u de schade als zij toch binnen zijn? Inderdaad, met een alarmsysteem. Deze werken afschrikwekkend en alarmeren hulpdiensten automatisch. Als inbraakbeveiligingsspecialist hebben wij veel huizen en bedrijven mogen voorzien betrouwbare alarmsystemen. Meestal plaatsen wij infrarood sensoren. Voordeel van infrarood zijn de betrouwbaarheid en flexibiliteit. De systemen die wij monteren en installeren zijn namelijk draadloos. Vooraf maken we een doordacht plan, zodat u er zeker van bent dat alle belangrijke ruimten bewaakt worden door uw alarmsysteem!

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak