Skip to main content

Kluizen

Kluizen voor waardevolle spullen

Geld, sieraden, waardepapieren, gevoelige bedrijfsinformatie, kostbare artikelen, reservesleutels: u wilt voor geen goud dat ze worden ontvreemd. Hoe goed u uw inbraakbeveiliging ook voor elkaar hebt, u wilt nog een stap verder gaan. Wie eenmaal binnen is, moet niet de kans krijgen om deze waardevolle spullen te ontvreemden. De oplossing: een kluis van Van De Fliert Inbraakbeveiliging.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Van sleutelkluis tot datasafe

Wij hebben uiteenlopende kluizen. Van allround kluisjes en sleutelkluizen tot datasafes en wapenkluizen. Ze verschillen in formaat en in prijsklasse. Maar allemaal voldoen ze aan de strengste normen. Ze zijn praktisch niet te forceren! We hebben kluizen van onder meer de merken De Raat, Lips, Burg en Juwel.

Inhuizen en verhuizen

Kluizen inhuizen, monteren en verhuizen zijn specialistische werkzaamheden. Onze monteurs hebben hier veel ervaring mee. Zij zorgen ervoor dat kluizen zonder beschadigingen op de door u gewenste plaats geleverd worden. Vraag onze specialisten voor de mogelijkheden!

Verankeren

U kluis verankeren is van groot belang als uw volledige beveiliging wil garanderen. De kluizen kunnen wij voor u chemisch verankeren aan de wand of vloer. Dit zorgt ervoor dat de kluis op geen enkele mogelijkheid losgehaalt kan worden. Ook zijn er kluizen in de vloer en wand beschikbaar voor optimale beveiliging. Verder kunnen wij voor u een kluis in een meubel plaatsen voor een mooie afwerking.

Kluis nodig? In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.