Skip to main content

Toegangscontrole

Wilt u deuren openen met een tag, chip of smartphone?

Met de toegangscontrolesystemen van Van de Fliert is dit mogelijk en zijn gebruikers gemakkelijk in- en uit te programmeren. Deuren kunnen eenvoudig uitgelezen worden, zodat zichtbaar is wie bij welke deur geweest is. Dit kunt u ook combineren met tijdregistratiesytemen. Ook uitprogrammeren, bijvoorbeeld bij verlies van een tag, is geen enkel probleem.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Gespecialiseerd in elektronische toegangscontrole

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in elektronische toegangscontrolesystemen. We hebben al veel systemen opgeleverd bij o.a. Van Manen keukens, Kerk Gereformeerde Gemeente in Nederland, Woonzorgcentrum de Stolpe, Plus supermarkten van de merken Mauer, Ellsys, Salto, Evva, Lips, Interactive, Verso, Intratone, Paxton, KFV en Hoppe.

Onderstaande merken gebruiken wij onder andere om uw huis of bedrijf te beveiligen.

SALTO

Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt.

SALTO oplossingen worden over de hele wereld in allerlei gebouwen toegepast, in de detailhandel, banken en verzekeringsmaatschappijen, in fabrieken en industrie. Een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving voor medewerkers, bezoekers en extern personeel.

De Flexeria motorcilinders zijn te bedienen met een smartphone op basis van Bluetooth Low Energy en te beheren via de Flexeria webapplicatie. Door de krachtige motor toepasbaar op enkel- en meerpuntssluitingen.

Flexeria

Flexeria biedt een compleet en flexibel toegangssysteem, bedienbaar met de gratis app op uw eigen mobiele telefoon. Voor iedereen die dit niet wil of kan, is gebruik van de gewone sleutel mogelijk. Tot het totaalconcept van de hardware behoren een motorcilinder, een oplegslot, een kettingdeuropener, een deurcontroller en een communicatie module.

Het systeem past op praktisch iedere deur en is snel en eenvoudig te installeren. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar. Door het eenvoudige en betrouwbare sleutelbeheer is Flexeria uitermate geschikt voor toepassing in de thuiszorg bijvoorbeeld als zorgslot, bewaking en alarmopvolging, scholen, recreatie, distributie, woningbouw, studentenwoningen, detailhandel en de particuliere markt.

De Flexeria producten kunnen worden geopend op basis van Bluetooth Low Energy (BLE) en worden beheerd op het Flexeria beheerplatform, bereikbaar via een standaard internetbrowser. Hierdoor kan op afstand toegang worden verleend en/of geweigerd. Standaard werken de Flexeria producten samen met moderne smartphones welke voorzien zijn van een geschikte Android of iOS versie.

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Naast de inmiddels bekende onderscheidende functionaliteiten is Flexeria door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG-IKOB, bevestigd in kwaliteit en inbraakwerende eigenschappen

ENTR

Onlangs is de Nemef ENTR geïntroduceerd bij Van de Fliert. Dit toegangscontrolesysteem is een bijzonder gebruiksvriendelijk elektronische motorcilinder die u eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur kunt monteren. Door de bestaande cilinder in de deur te vervangen, kunt u in vervolg de deur openen met een afstandsbediening of een smartphone app. Uiteraard is het met dit systeem ook nog steeds mogelijk om de deur met een sleutel te openen. Met het toegangscontrolesysteem van Nemef is het zelfs mogelijk om online berichten te ontvangen over wie wanneer is binnengegaan.

Flexibliteit gewaarborgd met de Nemef ENTR toegangscontrole

Nemef ENTR maakt het ook mogelijk om op individueel niveau de toegang tot de woning te regelen. Het is nooit zo eenvoudig geweest om bijvoorbeeld mantelzorg permanent toegang te geven tot de woning. U bepaalt dus zelf wie wanneer naar binnen mag. Nemef ENTR is ook te integreren in een beheersysteem. Naast dat dit toegangscontrolesysteem uitermate geschikt is voor woningen is het bij uitstek ook geschikt voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Meer weten over toegangscontrolesystemen in het algemeen? Jan Evert of Gert komen graag bij u langs voor vrijblijvend veiligheidsscan. Bel 0342-4161115 of vul het contactformulier in en wij bellen u terug.