INBRAAKBEVEILIGING VOOR BEDRIJVEN

Alleen bezoek tijdens openingstijden. Daarna is op slot ook echt op slot.

Afsluiten met het volste vertrouwen

Na een lange werkdag is het tijd om uw bedrijf af te sluiten. Stelt u zich eens voor dat u bij aankomst de volgende ochtend één grote puinhoop aantreft. Buitenom de schade en de organisatorische rompslomp via verzekeringen en aangiftes, ligt uw bedrijf daardoor misschien ook een tijd stil. Een inbraak zorgt voor veel ellende. Een goede bedrijfsbeveiliging kan het verschil maken.

Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt voor ieder type bedrijfspand, -terrein of openbaar gebouw effectieve oplossingen voor bedrijfsbeveiliging. Hiermee hoeft u zich na sluitingstijd geen zorgen te maken over ongewenste bezoekers.

Neem vrijblijvend contact op
Complete oplossingen voor inbraakbeveiliging
24-uurs service na dichte deur of inbraak(poging)
Sinds 1872 een solide en betrouwbare partner
Eigen monteurs voor goede technische afstellingen
inbraakbeveiliging-camera

VEB certificaat: kies voor veiligheid

Met meer dan 150 jaar ervaring mogen wij ons met recht beveiligingsspecialist noemen. Uw veiligheid staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij een solide en betrouwbare partner zijn als het op beveiliging aankomt. Maar zoiets komt natuurlijk niet vanzelf. Het vereist veel kennis en vaardigheden. Kennis die meegaat van generatie op generatie. Kennis die continu wordt bijgespijkerd. Zodat wij u een zo veilig mogelijke werkomgeving kunnen geven. Daar kunt u op vertrouwen. Niet voor niets zijn wij een VEB-erkend beveiligingsbedrijf.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Vraagt uw verzekering om een VEB- of Borg kwaliteitsdocument? Kies dan voor Van de Fliert Inbraakbeveiliging.

Échte bedrijfsbeveiliging; iedere ruimte optimaal beveiligd

Kantoor & Bedrijfspanden

Op en top beveiligd, ongeacht de grootte

Recreatie & Hotelbeveiliging

Gun u en uw gasten een zorgeloos verblijf

Logistiek & Distributie

Voor een extra beveiligde toegankelijkheid

Showrooms

Beveilig waardevolle spullen en voorraden

Terreinbeveiliging

Houd altijd een extra scherp oogje in het zeil

Kerkbeveiliging

Beveilig de toegang en opgehaalde donaties

Maatregelen voor uw bedrijfsbeveiliging

Alarmsystemen

Deurbeslag

Camerasystemen

Toegangscontrole

Elektromechanische sloten

Kluizen

Deurautomaten

Inbraakwerend glas

VEILIGHEID EN GEMAK IN ÉÉN

Technisch hoogstaande beveiliging

Als expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging systemen moedigen wij de inzet van technologie alleen maar aan. Systemen zoals de Salto XS4 zorgen voor een uitermate hoog niveau van veiligheid én gebruikersgemak. Sleutels raakt u nooit meer kwijt. Deuren opent u voortaan, samen met anderen bevoegden, via de app op uw telefoon. Of wat dacht u van het automatisch openen of vergrendelen van deuren op vooraf ingestelde tijden? Van de Fliert inbraakbeveiliging is een professionele partner voor de installatie en programmering van de nieuwste technologieën voor bedrijfsbeveiliging.

Lees meer
VEB ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF

Kies voor veiligheid, kies voor een VEB-erkend bedrijf

Als beveiligingsbedrijf stellen wij veiligheid voorop. Veiligheid begint namelijk al bij de keuze van het uw beveiligingspartner.  Een goede advisering, up-to-date kennis en een uitmuntende service zijn essentieel.

Als VEB-erkend installatiebedrijf voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. Als lid worden wij ieder jaar gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw beveiligingsvraagstuk bij ons in goede handen is. Van advies tot uitvoering. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare adviseur en installateur? Kies dan voor een VEB-erkend bedrijf. Kies voor Van de Fliert.

Deze bedrijven hebben wij goed beveiligd

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw bedrijfsbeveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak