Skip to main content

Hang en sluitwerk

Veel inbrekers verschaffen zich toegang tot een woning of bedrijfspand via een raam of deur. En dat is niet verwonderlijk. Openslaande ramen en deuren met standaard hang- en sluitwerk zijn in veel gevallen eenvoudig te forceren! Een schroevendraaier en koevoet zijn vaak al voldoende. Als u uw woning of bedrijf beter wilt beveiligen tegen inbraak, boekt u met hang- en sluitwerk voor ramen en deuren de eerste winst!

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Scharnieren, cilinders, deurbeslag, etc.

Al jarenlang voorzien wij uiteenlopende panden van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat wil zeggen: hang- en sluitwerk dat tenminste aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Van tuinhek tot voordeur en van ramen tot luiken. U kunt denken aan scharnieren, cilinders, meerpuntsluitingen, raamsluitingen, draai/val/kiepbeslag en deurdrangers van merken als Nemef, Lips, Mauer, Ikon, Corbin, Abus, HMB, Ami, Axa, Pfaffenhein, Winkhaus, Ces, Dom en Habo.

Daarnaast vindt u in onze showroom een groot assortiment deurbeslag. Beslag voor binnen- en buitendeuren in alle kleuren en stijlen, van merken als GPF, Mariani, Mandelli, Van Leeuwen, Wallebroek, Piet Boon, Formani en Intersteel.

Montage van hang- en sluitwerk

Onze specialisten brengen dit hang- en sluitwerk zelf aan. We beschikken over speciaal gereedschap, waarmee we snel en nauwkeurig, sloten, driepuntssloten, sluitkommen en uitsparingen kunnen frezen. En wat veel klanten waarderen: we gaan netjes te werk. Als we uw huis rondom voorzien van nieuw hang- en sluitwerk, beperken we de overlast. Stof en splinters zuigen we meteen af, rommel ruimen we op. Wilt u het vernieuwde hang- en sluitwerk combineren met een schilderbeurt? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Informatie aanvragen >>