Skip to main content

Alarmsystemen

Afschrikken, wegjagen en alarmeren

De schade beperken na een inbraak

Hoe beperkt u de schade als inbrekers toch binnen zijn gedrongen? Met een alarmsysteem! Ze werken afschrikwekkend en alarmeren hulpdiensten automatisch. Als inbraakbeveiligingsspecialist hebben wij veel huizen en bedrijven mogen voorzien betrouwbare alarmsystemen. Vooraf maken we een doordacht plan, zodat u er zeker van bent dat alle belangrijke ruimtes bewaakt worden door uw alarmsysteem!

Complete oplossingen voor inbraakbeveiliging
24-uurs service na dichte deur of inbraak(poging)
Sinds 1872 een solide en betrouwbare partner
Eigen monteurs voor goede technische afstellingen
BEDRAAD EN DRAADLOOS

Infrarood sensoren

Als beveiligingsexpert maken wij meestal gebruik van infrarood sensoren bij het alarmsysteem. Het voordeel van infrarood is de betrouwbaarheid en flexibiliteit die het met zich meebrengt. De systemen die wij monteren en installeren zijn bedraad of draadloos. Zowel bedrade als draadloze alarmsystemen kunnen via de app bediend worden. Bij activatie van het systeem hoort u, of liever gezegd de inbreker, een doordringend geluidssignaal. Tevens kan het alarm direct gekoppeld worden aan u, bepaalde contactpersonen of een professionele meldkamer.

MONTAGE EN INSTALLATIE

Professioneel partner

Van de Fliert inbraakbeveiliging heeft in de loop der jaren duizenden alarmsystemen mogen bevestigen en installeren in woningen en bedrijfspanden. Het daadwerkelijke monteren is met een draadloos systeem eigenlijk toepasbaar in elke situatie. Een veel belangrijker onderdeel echter, is de plaats van montage. Een strategisch uitgekozen bevestigingsplaats kan het verschil betekenen tussen een inbraak of slechts een poging tot… Kiest u voor Van de Fliert inbraakbeveiliging, dan heeft u de zekerheid dat de beveiligingssystemen in uw woning of bedrijfspand met zorg en aandacht zijn geplaatst.

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak