Skip to main content

Traliewerken voor raam en deur

Houd inbrekers buiten met solide traliewerk

Een inbraak of insluiping is een vervelende ervaring, een traliewerk voorkomt insluiping. Veilig slapen met een open deur of raam is mogelijk met deze gemakkelijk te plaatsen tralie. De traliewerken zijn zo gemaakt dat we zonder twijfel kunnen zeggen dat insluiping absoluut onmogelijk is. Traliewerken bestaan uit roestvrij stalen of ijzeren barrierestangen welke op maat gemaakt worden en in elke ral kleur gecoat kunnen worden. Tevens zijn er skg* of ** goedgekeurde traliewerken en barrierestangen leverbaar. Van de Fliert levert deze exact op maat en worden in de eigen werkplaats gemaakt.

Aanvullende beveiliging: trailes voor ramen en deuren

Als aanvullende beveiliging kun je ook nog kiezen voor het plaatsen van dievenklauwen. Bij naar buiten draaiende ramen zitten de scharnieren namelijk aan de buitenzijde en kunnen inbrekers het raam, na verwijdering van de scharnierpennen, in theorie uit het kozijn tillen. Plaatsing van dievenklauwen maakt dit onmogelijk.

Is je bovenlicht niet beveiligd met barrièrestangen dan zijn niet alleen dievenklauwen een must maar ook bijplaatsing van SKG-goedgekeurde bijzetsloten.

Meer weten? Bel Gert en maak een afspraak met onze beveiligingsspecialist voor een gratis veiligheidsscan.