Skip to main content

Schaarhekwerken

Saftiline schaarhekken achter elke deur en ieder raam

De Saftiline schaarhekken bieden veiligheid en vrijheid tegelijkertijd. Saftiline beschermt deur en raamopeningen tegen ongewenst bezoek. Bevestigd aan de binnenzijde van het kozijn vormen ze een moeilijk te nemen extra barrière als deuren en ramen zijn afgesloten.

Alleen al door het zien laten inbrekers het afweten…
Gemonteerd achter een winkelpui of deur maken Saftiline schaarhekken het inbrekers zichtbaar onaantrekkelijk zonder dat etalages hun functie verliezen. Licht kan onbelemmerd naar binnen en buiten. Bovendien kunnen woon- en werkruimtes dankzij Saftiline schaarhekken veilig worden gelucht. In tegenstelling tot een vast traliewerk laten Saftiline schaarhekken zich alleen in gesloten toestand zien. In geopende toestand is Saftiline opgevouwen tot een compact en onopvallend geheel en heeft u en uw klant er geen last van.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Multiguard schaarhekken, worden zelfs gebruikt bij banken!

De Multiguard schaarhekken zijn speciaal ontworpen voor de hoogste risicoklasse. De Multiguard wordt zelfs gebruikt bij banken. Het schaarhek is opgesloten in een stalen frame met bovenrail en ondergeleider, zodat het een geheel wordt bij gesloten toestand. Ons advies is om het schaarhek altijd binnen te plaatsen achter raam of deur. Multiguard schaarhekken maken het inbrekers zichtbaar onaantrekkelijk, zonder dat winkels en woonhuizen hun functie verliezen. Licht kan net als bij de Saftiline onbelemmerd naar binnen en buiten. Bovendien kunnen woon- en werkruimtes dankzij Multiguard schaarhekken veilig worden gelucht. In tegenstelling tot een vast traliewerk laten Multiguard schaarhekken zich alleen in gesloten toestand zien. In geopende toestand is Multiguard opgevouwen tot een compact geheel.

Wilt u meer informatie over onze schaarhekken of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact op met van de Fliert inbraakbeveiliging.