Skip to main content

AL UW APPARATUUR VAKKUNDIG GEMONTEERD

Eigen team met montagespecialisten

MONTEURS MET JARENLANGE ERVARING

Een goede montage is de basis

Alarmsystemen, camerasystemen, kluizen en sluitsystemen… Stuk voor stuk dient de montage hiervan vakkundig en professioneel te geschieden. Naast het daadwerkelijke monteren en bevestigen van de systemen is de plek van montage een ander belangrijk aspect. Een goede plek kan simpelweg het verschil betekenen tussen een poging of een daadwerkelijke inbraak. Ons eigen team van monteurs heeft in de loop der jaren duizenden systemen bevestigd. Daarmee beschikken zij over de kennis die nodig is voor het monteren van beveiligingssystemen op strategische plekken voor een optimaal en waterdicht systeem.

U VRAAGT, WIJ LEVEREN

Deurautomaten afstellen

Heeft u behoefte aan een deurautomaat voor een snelle doorgang? Met deurautomaten kan u deuren met een sensor, knop of afstandsbediening openen. Ook is het mogelijk om deuren automatisch te ont- en vergrendelen tussen bepaalde tijdstippen. De monteurs van Van de Fliert inbraakbeveiliging hebben dit type deur talloze keren gemonteerd en geïnstalleerd. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voeren desgewenst een gratis preventiecheck bij u uit.

TOEGANGSPOORTEN ALLEEN VOOR GEWENSTE BEZOEKERS

Deuren afhangen en deurdrangers monteren

Een deur vormt de toegangspoort tot uw woning of bedrijf. Een heel belangrijk onderdeel, welke ook kwetsbaar kan zijn voor inbraken indien deze niet juist en vakkundig is gemonteerd. Deuren op de juiste wijze afhangen is een precisie werk waar veel belang bij geboden is. Dat kan u gerust aan onze monteurs overlaten. Evenals een juiste montage van de bijbehorende sluitsysteem, deurbeslagen en eventuele deurdrangers. Wilt u een advies hierover? Onze specialisten helpen u graag verder.

ONTMOEDIG EN BEVEILIG

Inbraakwerend glas of folie

Bestaat uw woning of bedrijfspand uit veel glas? Wilt u dit extra goed beveiligen? Dan kan u overwegen om inbraakwerend glas of folie aan te laten brengen. Inbraakwerend glas is bestaat uit meerdere glasplaten met daartussen stevige lagen van folie. De folie tussen deze glaslagen is gesmolten, waardoor het voor inbrekers lastig is om hier doorheen te dringen. Onze experts kunnen ook inbraakwerende folie aanbrengen over uw bestaande glaslaag heen. Ook deze folie is erg taai en ontmoedigt inbrekers om een poging te doen.

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak