Skip to main content

OVER ONS

150 jaar aan ervaring

Een begrip in de regio

Van de Fliert inbraakbeveiliging is al decennialang een begrip in de regio Barneveld. Het bedrijf werd lang geleden, in 1872, opgericht door de betovergrootvader van de huidige eigenaar: Jan Evert van de Fliert. Hij begon ooit met de verkoop van ijzerwaren en gereedschappen aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tevens tot expert in inbraakbeveiliging.

Jan Evert van de Fliert

Directeur/Eigenaar

Investeren in kennis en technologie

Van de Fliert inbraakbeveiliging heeft in de afgelopen 150 jaar veel kennis opgedaan als beveiligingsspecialist. Bovendien zijn wij Hofleverancier bij Koninklijke beschikking. Dat betekent dat wij een solide en betrouwbare partner zijn als het op beveiliging aankomt. Maar zoiets komt natuurlijk niet vanzelf. Het vereist veel kennis en vaardigheden. Kennis die meegaat van generatie op generatie… Maar ook kennis als gevolg van investeringen. Daarom volgen alle medewerkers jaarlijks cursussen en zijn er te allen tijde systemen met de nieuwste technologieën op voorraad.

Maak kennis met ons team

Angela

Administratie

Dik

Bedrijfsleider balieverkoop

Rafaël

Verkoop binnendienst

Gerjan

beveiligingsmonteur

Snel, persoonlijk en op maat

Onze klanten weten de persoonlijke service altijd erg te waarderen. Het is iets dat de familie Van de Fliert in het bloed zit: service! Dat zit ‘m niet alleen in het meedenken over de juiste en optimale beveiligingsoplossing of het aandacht geven aan klanten in de winkel, maar ook in het snelle handelen bij calamiteiten. In dat geval staat de eigen technische dienst van Van de Fliert 24 uur per dag klaar om dat ene kapotte slot te vervangen, het pand te openen en de zichtbare schade te verhelpen. Van de Fliert zet graag die stap extra voor hun klanten. Komt u gerust eens langs in de winkel voor meer informatie of een advies.