Skip to main content

Bouwkundige beveiliging

Voor een solide bouwkundige beveiliging van uw pand

Voor de bouwkundige beveiliging van uw pand, bent u bij Van de Fliert Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. We treffen bouwkundige maatregelen bij inbraakgevoelige onderdelen van het pand. Deze maatregelen voorkomen of vertragen inbraken en incidenten. De bouwkundige beveiliging is een belangrijk onderdeel van de totale pandbeveiliging.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs
vdf-inbraakbeveiliging puntsslot bilthoven uitgelicht

Bouwkundige beveiliging van inbraakgevoelige onderdelen

Er zijn verschillende soorten maatregelen om inbraken te voorkomen. Bouwkundige beveiliging is een van deze maatregelen. Door uw pand bouwkundig te beveiligen zorgen we ervoor dat het voor een inbreker zoveel tijd zou kosten om binnen te komen, dat deze zich er niet aan waagt of op heterdaad wordt betrapt.

Bij een bouwkundige beveiliging focussen we ons op alle inbraakgevoelige onderdelen. Het is hierbij belangrijk om zo volledig mogelijk te zijn. Een inbreker weet eventuele zwakke plekken tenslotte in veel gevallen snel te vinden. Bij het bouwkundige beveiligen brengen we inbraakwerend hang- en sluitwerk aan. Denk onder andere aan scharnieren, cilinders, meerpuntsluitingen, raamsluitingen en deurdrangers.

Bouwkundige beveiliging door Van de Fliert Inbraakbeveiliging

Van de Fliert Inbraakbeveiliging is een betrouwbare, solide beveiligingsspecialist. We bieden persoonlijke service en we denken graag mee met de geschikte beveiligingsopties voor uw pand. 

Wanneer we de bouwkundige beveiliging voor u oppakken, komen onze specialisten zelf bij u langs voor de montage van o.a. hang- en sluitwerk. We beschikken over speciaal gereedschap waarmee we snel en nauwkeurig werken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend informatie aan