Skip to main content

HUISBEVEILIGING TEGEN INBRAAK

Een onbekommerde thuiskomst. Eigen veiligheid als vanzelfsprekendheid.

Alleen maar veilig. En ook veilig alleen.

Uw leven kan aardig op z’n kop komen te staan na een inbraak(poging). ’s Nachts lichter slapen en sneller wakker worden. Schrikken bij de kleinste geluiden… Inbrekers mogen en hoeven u het leven niet onnodig zuur te maken.

Als huisbeveiliging specialist helpen wij particulieren met alle maatregelen die nodig zijn om inbrekers buiten de deur te houden. We verzorgen een vakkundige, gedegen installatie van hoogwaardige huisbeveiliging systemen, een optimale montage en we bieden u een gratis veiligheidsscan. U zal weer een gevoel van veiligheid ervaren als u thuis bent. Ook alleen. Zoals het eigenlijk hoort!

Complete oplossingen voor inbraakbeveiliging
24-uurs service na dichte deur of inbraak(poging)
Sinds 1872 een solide en betrouwbare partner
Eigen monteurs voor goede technische afstellingen
inbraakbeveiliging-camera

Kies voor veiligheid

Met meer dan 150 jaar ervaring mogen wij ons met recht beveiligingsspecialist noemen. Uw veiligheid en woonplezier staan bij ons voorop. Dat betekent dat wij een solide en betrouwbare partner zijn als het op beveiliging aankomt. Maar zoiets komt natuurlijk niet vanzelf. Het vereist veel kennis en vaardigheden. Kennis die meegaat van generatie op generatie. Kennis die continu wordt bijgespijkerd. Zodat wij u een zo veilig mogelijke leefomgeving kunnen geven. Daar kunt u op vertrouwen.

Wij verzorgen uw huisbeveiliging met

Alarmsystemen

Deurbeslag

Camerasystemen

Toegangscontrole

Hang en sluitwerk

Intercom

VEILIGHEID EN GEMAK IN ÉÉN

Technisch hoogstaande huisbeveiliging

Als expert op het gebied van huisbeveiliging systemen moedigen wij de inzet van technologie alleen maar aan. Systemen zoals de Salto XS4 zorgen voor een uitermate hoog niveau van veiligheid én gebruikersgemak. Sleutels raakt u nooit meer kwijt. Deuren opent u voortaan, samen met anderen bevoegden, via de app op uw telefoon. Of wat dacht u van het automatisch openen of vergrendelen van deuren op vooraf ingestelde tijden? Van de Fliert inbraakbeveiliging is een professionele partner voor de installatie en programmering van de nieuwste beveiligingstechnologieën voor uw huisbeveiliging.

HET CERTIFICAAT "POLITIEMERK VEILIG WONEN”

95% minder kans op een inbraak

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is in Nederland en België een keurmerk voor woningen die een bepaalde mate van huisbeveiliging hebben. Woningen met dit keurmerk zijn stuk voor stuk uitgerust met inbraakvertragers. Bovendien zijn zwakkere plekken van de woning versterkt zodat er een lagere kans op inbraak is.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een PKVW 95% minder kans op inbraak hebben. Bovendien is het handig om te weten dat verzekeraars vaak korting geven op de inboedelpremie. Van de Fliert inbraakbeveiliging kan uw huisbeveiliging conform het PKVW keurmerk verzorgen. Wilt u dit? Neem dan contact met ons op.

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw huisbeveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak