Skip to main content

Keurmerken

Een betrouwbare beveiliging

Van de Fliert Inbraakbeveiliging heeft ruim 150 jaar ervaring met het beveiligen van woningen en panden. Onze kennis en vaardigheden, daar kunt u op vertrouwen. Dat blijkt onder andere uit de certificeringen en keurmerken die we bezitten. We vertellen u hier op deze pagina graag meer over.

24 uurs service na inbraak of dichte deur
Sinds 1872 solide en betrouwbaar
Totaaloplossing in beveiliging
Eigen monteurs

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Van de Fliert Inbraakbeveiliging is een gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf. We zijn al vanaf de jaren 90 aangesloten bij Politiekeurmerk Veilig Wonen, omdat we het belangrijk vinden om volgens een keurmerk te werken.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen laat zien dat uw huis goed beveiligd is. Het keurmerk staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Wanneer u deze sticker op uw huis kunt plakken wordt de kans op een geslaagde inbraak vele malen kleiner, kunt u korting krijgen bij verschillende verzekeraars op de inboedelverzekering en krijgt u vakkundig en betrokken advies.

Het certificaat is 10 jaar geldig en wordt door ons verstrekt na oplevering van een beveiliging. Het hang- en sluitwerk is hierbij van belang, net als goede verlichting en rookmelders.

VEB of Borg certificaat

Voor alarmsystemen is een VEB of Borg certificaat van belang. Heeft u dit nodig neem dan contact met ons op dan kunnen we aan de hand de eisen een beveiligingsplan maken zodat uw pand goed beveiligd is.

Bent u op zoek naar een partij die u volledig kan ontzorgen bij de beveiliging van uw pand of woning? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

vdf-inbraakbeveiliging Veenendaal Appartementencomplex overzicht