Skip to main content

WE BEVEILIGEN UW EIGENDOMMEN

Zij gingen u voor

vdf-inbraakbeveiliging VAN MAANEN SOLAR SOLUTIONS
Van Maanen solar solution logo

Van Maanen Solar Solutions

Voor Van Maanen Solar Solutions in Lunteren, beveiligde Van de Fliert inbraakbeveiliging de toegangsdeuren met een slim systeem van Salto.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Afsluitbaar tuinhek overzicht

Stalen hekwerk

Een tuin is privé. Toch komt het regelmatig voor dat ongenode gasten een tuin inlopen. Soms uit nieuwsgierigheid, soms door een aangrenzend recht van overpad.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Inbraakschadeherstel Voorthuizen overzicht

Inbraakschadeherstel Voorthuizen

In een woning in Voorthuizen werd ingebroken. De inbrekers kwamen binnen via het woonkamerraam. Van de Fliert inbraakbeveiliging herstelde de inbraakschade.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Schadeherstel Otterloo overzicht

Inbraakschadeherstel Otterlo

Als er wordt ingebroken is dat voor woningeigenaren of bedrijfseigenaren een hele vervelende situatie. Het altijd zo veilige gevoel is op dat moment weg.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Toegangscontrole en videodeurbel overzicht

Flexeria toegangscontrole en Ring deurvideo Laren

Een veilige woning, waar inbrekers geen kans van slagen hebben. Wie wil dat niet? De eigenaren van een woning in Laren vroegen Van de Fliert inbraakbeveiliging om advies.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Nieuwe deur Bloemendaal overzicht

Nieuwe stijlvolle voordeur in Bloemendaal

In Bloemendaal mocht Van de Fliert aan de slag met een heel mooi project. De eigenaren van de woning wilden hun nostalgische voordeur vervangen voor een nieuw exemplaar.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Veenendaal Appartementencomplex overzicht

VVE Frans van Nijenrode Staete

De Vereniging van Eigenaren van het Frans Neijenrode Staete appartementencomplex in Veenendaal wilde meer overzicht over de ingangen.

Lees verder

Goudreinet Barneveld

De Goudreinet in Barneveld is van oudsher een truckerscafé. Jaren later is het bedrijf daar nog altijd trots op. Inmiddels ontvangt De Goudreinet ook gasten in het restaurant die geen chauffeurs zijn.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging perron west overzicht

Stichting Perron West

Midden in Utrecht staat een authentieke treinwagon. De treinwagon is van Stichting Perron West. De stichting had last van verslaafden die de unieke treinwagon in de nacht binnenkwamen en daar veel rommel achterlieten.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Bureau Buiten overzicht

Bureau Buiten

Een veilige werkomgeving voor de medewerkers van Bureau Buiten. Dat was de wens van de eigenaren van dit adviesbureau. Binnen het bedrijf is veel kennis over economie en omgeving.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Aeres Ede overzicht
Aeres_Vmbo_Ede

Camerasysteem voor MBO Aeres in Ede

Areas is een opleidingsinstituut voor verschillende niveaus scholing en trainingen. Om meer zicht te krijgen op wie het pand betreedt is ervoor gekozen om een Dahua camerasysteem te installeren.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging puntsslot bilthoven overzicht

Driepuntsslot in gedeelde voordeur in Bilthoven

Een gedeelde voordeur is in sommige situaties noodzakelijk. Dat gold zeker ook voor onze klant uit Bilthoven. De klant sprak de wens naar ons uit om de voordeur zo veel mogelijk in de oude staat te behouden.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging deur openen

Deur openen wanneer de sleutel binnen ligt

Het komt regelmatig voor: woningeigenaren die in haast de deur achter zich dichttrekken om er vervolgens achter te komen dat de sleutel nog binnen ligt. Op zo’n moment komt Van de Fliert inbraakbeveiliging snel voor u in actie.

Lees verder
Transferro-uitgelicht

Transferro Zwolle

Van de Fliert kreeg de opdracht om diverse deuren van een nieuwbouwproject in Zwolle te voorzien van online Salto wandlezers. Bij de loopdeuren is Salto toegangscontrole geplaatst.

Lees verder
vdf-inbraakbeveiliging Geresteijn Loonbedrijf uitgelicht
Geresteijn-sticker

Loonbedrijf Geresteijn

Voor loonbedrijf Geresteijn uit Kootwijkerbroek is toegangscontrole belangrijk. Medewerkers en chauffeurs betreden in de vroege ochtend het pand. Aan Van de Fliert inbraakbeveiliging de taak om een slimme en praktische oplossing te realiseren.

Lees verder

Hoeflon

Dit ultramoderne bedrijfspand is voorzien van Salto toegangscontrole op alle buiten en binnendeuren. De autorisatie is 24 uur per dag te regelen.

Lees verder

Dashmote

In dit kantoorpand was flexibiliteit van groot belang, de uitdaging was flexibele ingang van alle 50 gebruikers. Het pand is opgedeeld in 4 etages.

Lees verder

Boshoek

De centrale ingangsdeur van dit hotel hebben wij voorzien van Salto toegangscontrole en een HMB motortronic driepuntsslot. Via BLE(bluetooth low energie) wordt er een digitale key naar de gasten gestuurd.

Lees verder

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak

Gratis veiligheidsscan

Onze expert ontdekt de zwakste schakel in uw beveiliging
Maak afspraak