Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk voor ramen en deuren

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Veel inbrekers verschaffen zich toegang tot een woning of bedrijfspand via een raam of deur. En dat is niet verwonderlijk. Openslaande ramen en deuren met standaard hang- en sluitwerk zijn in veel gevallen eenvoudig te forceren! Een schroevendraaier en koevoet zijn vaak al voldoende. Als u uw woning of bedrijf beter wilt beveiligen tegen inbraak, boekt u met hang- en sluitwerk voor ramen en deuren de eerste winst!

Scharnieren, cilinders, deurbeslag, etc.

Al jarenlang voorzien wij uiteenlopende panden van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat wil zeggen: hang- en sluitwerk dat tenminste aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Van tuinhek tot voordeur en van ramen tot luiken. U kunt denken aan scharnieren, cilinders, meerpuntsluitingen, raamsluitingen, draai/val/kiepbeslag en deurdrangers van merken als Nemef, Lips, Mauer, Ikon, Corbin, Abus, HMB, Ami, Axa, Pfaffenhein, Winkhaus, Ces, Dom en Habo. 

Daarnaast vindt u in onze showroom een groot assortiment deurbeslag. Beslag voor binnen- en buitendeuren in alle kleuren en stijlen, van merken als GPF, Mariani, Mandelli, Van Leeuwen, Wallebroek, Piet Boon, Formani en Intersteel.

Montage van hang- en sluitwerk

Onze specialisten brengen dit hang- en sluitwerk zelf aan. We beschikken over speciaal gereedschap, waarmee we snel en nauwkeurig kommen en uitsparingen kunnen frezen. En wat veel klanten waarderen: we gaan netjes te werk. Als we uw huis rondom voorzien van nieuw hang- en sluitwerk, beperken we de overlast. Stof en splinters zuigen we meteen af, rommel ruimen we op. Wilt u het vernieuwde hang- en sluitwerk combineren met een schilderbeurt? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Informatie aanvragen >>

 

 

Hang en Sluitwerk